Επιλογή Σελίδας

Η PRODUCTION LTD ιδρύθηκε το 2008 ως μονάδα παροχής υπηρεσιών και κατασκευής υλικών που αφορούν σημεία πώλησης – προώθησης. Δραστηριοποιούμαστε στον ευρύτερο χώρο της διαφήμισης, των κατασκευών αλλά και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Διαθέτουμε εσωτερική δομή, ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε εργασία μικρού ή μεγάλου όγκου μας ανατεθεί.

Eπενδύουμε σε νέες τεχνολογίες εμπλουτίζοντας συνεχώς την παραγωγή μας με φρέσκες ιδέες και καινοτόμες λύσεις. Μας αρέσει να έχουμε την πρωτοπορία επεκτείνοντας και δημιουργώντας προϋποθέσεις για την εξασφάλιση της σιγουριάς των πελατών μας για μια επιτυχημένη προωθητική ενέργεια, καμπάνια αλλά και μια καλαίσθητη εφαρμογή διακόσμησης.

Για τις κατασκευές μας αξιοποιούμε ένα ευρύ φάσμα υλικών και τεχνικών, όπως ενδεικτικά: Plexiglass, Πολυστερίνη, PVC, Αλουμίνιο, Σίδερο, Ξύλο, Αυτοκόλλητο και Μουσαμάς.

Η PRODUCTION είναι μία από τις λίγες εταιρίες που διαθέτουν διαμόρφωση, κοπή και εκτύπωση στον ίδιο χώρο, ενώ περισσότερο από το 90% των εργασιών γίνεται εντός της εταιρίας μας ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τη συνέπεια σε κάθε στάδιο του έργου.

Από την αρχή της συνεργασίας μας θα διαπιστώσετε ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις πιο υφηλές απαιτήσεις του χώρου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!